Hulpaanbod

In de spreekkamer wordt er therapeutisch gewerkt met alle leeftijden: baby’s, peuters, kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen. Ons team bestaat uit verschillende kindertherapeuten en therapeuten voor volwassenen.
Hier kan je ons hulpaanbod terugvinden.

Volwassenen

Psychisch lijden is moeilijk te omschrijven en uit zich vaak in symptomen: depressie, burn-out, angst (fobieën, paniek, sociale angst), alcohol en middelenmisbruik, dwanggedachten en dwanghandelingen, moeilijkheden in de relatie met anderen of seksualiteitsbeleving.

Jongeren

Jongeren zitten in de overgangsfase van kindertijd naar volwassenheid. Ze gaan op zoek naar een eigen identiteit. Dit zorgt soms voor een gevoel van verwarring, zowel bij de jongere zelf als bij de omgeving.

Kinderen

Kinderen hebben het soms moeilijk om hun gevoelens of gedachten een plaats te geven. Ze voelen zich angstig, verdrietig, boos of lopen de hele tijd te piekeren, hebben weinig zelfvertrouwen…

Baby’s en kleuters

Soms heb je als ouder zorgen over je kind. Alle goede adviezen ten spijt blijf je met vragen zitten die niet meteen opgelost raken.