Liza

Liza Notaerts studeerde af als klinisch psycholoog in 2015. Ze is sindsdien werkzaam aan de Universiteit Gent waar ze meewerkte aan verscheidene onderzoeksprojecten en startte in Oktober 2018 een doctoraat op de vakgroep Psychoanalyse en Raadplegingspsychologie. Haar doctoraat gaat over veranderingsprocessen tijdens psychotherapie; daarnaast geeft ze ook les aan studenten klinische psychologie.
Liza heeft sinds 2015 ervaring als klinisch psycholoog in een privé-praktijk en startte in 2018 tevens de opleiding tot psychoanalytisch therapeut. Daarnaast was ze reeds werkzaam bij Brusselleer Basiseducatie, waarbij ze les gaf aan vluchtelingen en hen begeleidde in hun proces van integratie.

In de Spreekkamer werkt Liza met jongeren, (jong)volwassenen en ouderen. Psychotherapie betekent voor haar om een veilige ruimte te creëren waar je vrij kan spreken en vragen, moeilijkheden en problemen waar je mee geconfronteerd worden, kan verwoorden. Vanuit een open en onbevooroordeelde houding luistert ze naar jouw verhaal. Van daaruit gaat ze samen met jou op zoek naar een manier om met je klachten om te gaan, andere keuzes te maken of verandering te bewerkstelligen.

Psychotherapie is een zoektocht en de stap zetten naar een psycholoog is niet vanzelfsprekend. Je kan steeds contact opnemen voor een verkennend gesprek. Liza geeft, indien gewenst, ook therapie in het Engels.

Erkenningsnummer psychologencommissie: 922115037

E-mail: liza@despreekkamer.be

GSM: 0474 72 54 99